page_head_Bg

ʻO nā holoi holoi disinfecting hiki ke hoʻohana hou ʻia e mālama iā ʻoe i ke kālā a hōʻemi i ka ʻōpala

Ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻoe i kou home, hiki mai ka holoi holoi disinfectant. Akā hiki iā lākou ke hoʻopau loa.
Inā loaʻa iā ʻoe nā hoa noho a i ʻole nā ​​​​keiki, ʻaʻohe hemahema o ka haunaele. ʻO ka ʻohi ʻana i nā holoi holoi disinfectant he ala maikaʻi loa ia e hoʻomaʻemaʻe wikiwiki ai i nā ʻōpala a i ʻole ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā papa kīhini. Eia nō naʻe, maʻalahi ka hoʻohana nui ʻana i ka huahana, ʻaʻole ia e pili pono i ke kaiapuni (ʻaʻole compostable holoi ʻia) a i ʻole ka waiwai.
Loaʻa iā Phoebe Zaslav ma The Know ka hopena kūpono. ʻO kēia mau ʻāpana ʻehā i hiki ke hoʻohana hou ʻia i nā ʻōpala hoʻōla ola.
"E kamaʻilio kākou e pili ana i ka holoi ʻana i nā holoi holoi," wahi a Phoebe. “ʻO ka maʻamau he bākeke holoi holoi ma kahi o 75 yuan. Inā noho ʻoe me nā hoa lumi he nui, e like me aʻu, hiki ke lōʻihi kēia bākeke ma kahi o hoʻokahi pule. He nui ka holoi holoi ʻana!”
"He mea koʻikoʻi ia, ʻoiaʻiʻo, he mea pono loa ia, ʻo ka ʻona waiʻona āu e hoʻohana ai he 70% a ʻoi aku paha," i hoʻohui ʻia ai ʻo Phoebe. "ʻAʻole maikaʻi nā mea ma lalo o 70% a ʻaʻole ia e pepehi i ka maʻi bacteria e like me ka holoi holoi disinfectant."
1. ʻO ka mua, e hoʻoholo i ka nui o ka lole āu e makemake ai. Inā makemake ʻoe i kahi kāwele liʻiliʻi, hiki iā ʻoe ke ʻoki i ke kāwele i ka hapalua.
4. A laila, e ninini i ka wai hoʻomaʻemaʻe i loko o ka ipu ma luna o ke kāwele ʻauʻau. E kau i ke poʻi a ua pau ʻoe!
"ʻO ka ʻāpana maikaʻi loa o kēia DIY ʻo ia he hacker existential," wahi a Phoebe. "I ka pau ʻana o nā lole a pau, hiki iā ʻoe ke hoʻolei [ia lākou] i loko o ka mīkini holoi a hoʻoponopono hou i kāu hui hoʻomaʻemaʻe, e hoʻomaka i kēlā me kēia manawa."
ʻO nā holoi holoi disinfecting hiki ke hoʻohana hou ʻia ma hope o DIY e mālama iā ʻoe i ke kālā a hōʻemi i ka ʻōpala, ʻike mua ʻia ma In The Know.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-30-2021