page_head_Bg

holoi holoi holoi disinfectant

Nānā: ʻAʻohe mea e hōʻiliʻili i nā lole kahiko, ʻelua wale nō hui e hōʻiliʻili i nā lole hou. Inā loaʻa iā ʻoe nā lole e hoʻouna ai, pono ʻoe e lawe i ka Salvation Army a i ʻole Goodwill.
ʻO nā hale kūʻai a pau o Albertsons Companies ma ka ʻaoʻao hema, me Louisiana, i komo i ka hana ʻohi kālā kōkua pōʻino e hoʻomaka ana i ka Pōʻalua, ʻAukake 31st. Eia hou, e hāʻawi ʻo Albertsons Companies i kahi US $100,000 hou i ke kumu. Hele pololei nā kālā a pau i nā hui kūloko e hāʻawi ana i ka meaʻai a me ka wai e kōkua i ka poʻe nele loa. Hiki i nā mea kūʻai ke kōkua ma ka hāʻawi ʻana i kahi haʻawina ma ka helu ʻana ma o ka PINpad ma nā hale kūʻai Albertsons āpau ma Louisiana. E koho wale i ka nui ma ka PIN pad i ka wā o ka uku. Kōkua kēlā me kēia kālā.
Ke hana ʻia nei ka hanana ma nā hale kūʻai ʻo Albertsons Companies ma ka ʻāpana hema, me nā hale kūʻai Albertsons, Tom Thumb, a me Randalls ma Louisiana a me Texas.
Ke pane aku nei ka Lafayette University of Louisiana e kōkua i nā hoaaloha ma ka hikina hema o Louisiana. Hiki iā ʻoe ke hāʻawi i ke kōkua ma kēia mau ala:
Hāʻawi i ka Pūnaehana Kūikawā Haumāna-E hoʻohana ʻia ka Pūnaehana Haumāna no ke kōkua ʻana i nā haumāna 3,900 ma ka hikina hema o Louisiana ʻaʻole hiki ke uku i nā koina pilikia ma hope o ka Hurricane Ida.
Ke kākoʻo nei i nā hana hoʻolako o nā hui haumāna-ke piʻi nei nā haumāna e kōkua i nā hana kōkua ʻino, me ka ʻohi ʻana i ka wai, nā huahana pepa, nā masks a me nā mea e pono ai, a me ka lawe ʻana iā lākou i nā wahi i hōʻeha ʻia.
E hoʻomaka ʻo Walmart i kahi hoʻolaha hoʻopaʻa inoa ma nā hale kūʻai Walmart āpau a me Sam's Clubs ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa mai Kepakemapa 2 a hiki i 8 e kākoʻo i ke Keʻa Ula ʻAmelika e kōkua i ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e Ada e loaʻa nā mea e pono ai lākou e hoʻōla a hoʻomaka i ke kūkulu hou ʻana i nā kumuwaiwai.
Ma mua o ka pau ʻana o ka ʻoihana i ka Pōʻakolu, Kepakemapa 8, e hoʻohālikelike ka hui i hoʻokahi kālā me hoʻokahi kālā o nā haʻawina a nā mea kūʻai aku. Loaʻa i nā mea kūʻai a me nā lālā ka manawa e hāʻawi i kekahi kālā, a i ʻole e hoʻopili i kā lākou kūʻai ʻana i ke kālā kokoke loa. E hele i ka American Red Cross e kākoʻo i nā kaiaulu i hoʻopilikiaʻia e nā makaniʻino, nā waikahe a me nā ahi i ka makahiki 2021. ʻO ia hoʻi, hiki ke hoʻohanaʻia kēia mau kālā e kōkua i ka hoʻihoʻiʻana i ka Hurricane Ida.
Hoʻopiha ka hana hoʻopaʻa inoa i ka US$5 miliona ʻo Hurricane Ida e pane aku i ka Hurricane Ida i hoʻolaha ʻia ma ka Pōʻakahi. Ua hoʻolako ʻo Wal-Mart, Wal-Mart Foundation a me Sam Club i ka huina kālā a hiki i ka US $10 miliona no ke kōkua ʻana i nā pōʻino a me ka pane ʻana.
Ke hoʻomaka nei ʻo Brookshire Grocery Co. i kahi hoʻolaha kōkua e ʻae i nā mea kūʻai aku e hāʻawi i ka American Red Cross no ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e ka Hurricane Ida. Ma ka lā 14 o Kepakemapa, e hāʻawi nā hale kūʻai ʻo Brookshire's, Super 1 Foods, Spring Market a me FRESH by Brookshire hale kūʻai $1, $3, a me $5 no nā mea kūʻai aku e hāʻawi i ka wā kūʻai. E hoʻohana ʻia kēia mau haʻawina no nā hana kōkua pōʻino i hana ʻia e ka American Red Cross no ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e ka ʻino.
Hāʻawi ka Arcadia District i nā lako i ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e Ada. Ke ʻimi nei lākou i ka wai, Gatorade, nā meaʻai (jerky, nā kīʻaha ʻaina, a me nā mea ʻē aʻe), nā meaʻai hiki ʻole ke palaho, nā kāleka makana wahie, nā hāʻawi, nā mea hana, nā tarpa, bākeke, nā lako hoʻomaʻemaʻe, nā diapers, nā diapers makua, nā holoi, nā mea hoʻomaʻemaʻe hale, nā lāʻau lapaʻau ma luna o ke kūʻai aku, nā huahana wahine, nā meaʻai pipi, nā meaʻai holoholona, ​​​​nā mea ʻē aʻe. E kelepona iā khouri ma 3373517730 e kiʻi a lawe mai i ke Keʻena Kinai Ahi o Kaplan a i ʻole Super Tater. Hiki ke hāʻawi ʻia ke kālā ma o Paypal ma PayPal.me/acadiansar.
Ke kōkua nei ka poʻe hoʻōla holoholona hihiu kūloko i nā holoholona hihiu i hoʻopilikia ʻia e Ada. Ua hoʻonohonoho ʻia kahi wahi hoʻokūkū ma Youngsville no nā lako mai nā mokuʻāina ʻē aʻe. Ke ʻae ʻia nei nā hāʻawi kālā a me ke kinoea maoli. Ua ʻōlelo nā mea hoʻonohonoho he kikoʻī ke ʻano o nā holoholona hihiu, no laila e kōkua nui ʻia nā hāʻawi. No ke kōkua a i ʻole ka ʻike hou aku, e kelepona iā Letitia Labbie ma 337-288-5146.
Ke ʻohi nei ka kamaʻāina ʻo TY Fenroy i nā lako no ko lākou kaona hānau ʻo Laplace. Hiki i ka mea makemake e kōkua ke hoʻokaʻaʻike aku iā Fenroy a e hui pū lākou me lākou ma Cajun Field no ka loaʻa ʻana o nā lako a me nā haʻawina. No ka ʻike hou aku, e kelepona iā 337-212-4836 a i ʻole e leka uila iā Fenroyt@gmail.com. Nā haʻawina: Cashapp $Fenroy32; Wenmo@Fenroy32; aiʻole PayPal @Tyfenroy.
ʻO nā hale kūʻai Dollar General a pau mai Cade a i Morgan City e ʻae i nā haʻawina o ka meaʻai, ka wai a me nā mea e pono ai e kōkua i ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e ka Hurricane Ida. Hiki ke hāʻawi ʻia nā haʻawina ma nā wahi a pau ma nā pā o Iberia a me St. Mary.
Ke hana pū nei ʻo Louisiana e hoʻopili aku i nā poʻe ma nā wahi paʻakikī loa ma ke ʻano nui e kōkua i ka loiloi i ko lākou pono. Pono nā mea manawaleʻa no ka SMS Banking ma 2pm o Kepakemapa 2 a me Telephone Banking ma 11am o Kepakemapa 3rd.
Ua ʻae ʻo CALCASIEU PARISH United Way ma ke komohana hema o Louisiana i nā haʻawina o nā mea hou a i hoʻohana ʻole ʻia ma ka Lake Charles Civic Center ma Lake Charles mai ka Pōʻakahi a hiki i ka Pōʻalima mai ka hola 9 am a 4 pm a me ka Pōʻalima mai ka hola 9 am a i ka hola 2 pm. Ua hoʻāla ʻia kahi palapala ʻimi hāʻawi kālā no nā lako ʻino ma ka pūnaewele United Way ma ke komohana hema o Louisiana. I kēia manawa, ʻaʻole ʻae ʻia nā lole lua, nā moena a me nā mea pāʻani. E like me ka ʻike ʻia ʻana o ka pōʻino nui, e lawe mau ʻia nā mea i nā wahi ʻo Houma a me Thibodaux o ka Diocese o Terrebonne. ʻO kēia ka pūnaewele.
Ke hui pū nei ʻo Bon Ami Riding Club a me 21 Brotherhood PSMC e hōʻiliʻili i nā haʻawina no nā hana hoʻolako e kōkua ai i ka hoʻopakele ʻana i ka poʻe i loaʻa i ka Hurricane Ida. E hōʻiliʻili ʻia kēia mau pūʻulu ma nā wahi kaʻa o nā wahi like ʻole ma ka pā hale ʻo Calcasieu. ʻOhi ʻia nā haʻawina i kēia hopena pule a e hāʻawi ʻia i nā kamaʻāina o Houma a me nā wahi e pili ana i ka hopena pule aʻe.
ʻO nā mea i ʻae ʻia, ʻo ia ka meaʻai hiki ʻole ke palaho, ka wai, nā mea hoʻomaʻemaʻe, nā mea holoi lole, nā huahana pēpē, nā meaʻai, nā pā, nā mīkina lima, nā lāʻau lapaʻau, nā tarps, nā ihoiho, nā meaʻai holoholona, ​​a me nā mea ʻē aʻe. Hiki ke lawe ʻia nā lako i kekahi wahi hōʻiliʻili ma ka lā hoʻokahi a i ʻole ma Venmo (@bryanjamiecrochet). Inā he mau nīnau kāu, e kelepona iā Jamie Crochet ma 337-287-2050.
ʻO ka wahi hāʻawi: Sulphur/Carlyss-Wayne's DeliMoss Bluff-Rouse's MarketLake Charles-Old KMart lotIowa-Opposite Stine LumberWestlake-Market Basket
Ke hōʻiliʻili nei ʻo Boss Nutrition a me Healthy Hangout i kālā no ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e Ada. Ua ʻōlelo lākou he 100% o ka loaʻa kālā ma ka Pōʻalua, Kepakemapa 7th, e hāʻawi ʻia i nā kamaʻāina o Laplace. Aia ʻo Boss Nutrition ma 135 James Comeaux Road ma Lafayette; Aia ka Healthy Hangout ma 203 Wallace Broussard Road ma Carencro.
Ke ʻae nei ʻo Cavenders o Lafayette i nā haʻawina i nā wahi i hoʻopilikia ʻia e Ada. Hiki ke hāʻawi ʻia nā makana ma ka hale kūʻai ma 130 Tucker Drive mai 4:30 pm a 7 pm i ka Pōʻalima, Kepakemapa 2. Ua ʻōlelo ka mea hoʻonohonoho e kiʻi nā ʻelele o Cajun Navy i nā lako ma ke kahua. ʻO nā mea i ʻae ʻia, ʻo ia ka meaʻai hiki ʻole ke palaho, ka meaʻai pēpē, nā diapers, ka pepa toilet/kawele pepa, nā huahana hoʻomaʻemaʻe wahine a me ka wai. E ʻae ʻia nā mea ʻē aʻe e pono ai, a ʻōlelo ka mea hoʻonohonoho he mea kōkua.
Ma ka Pōʻaono, Kepakemapa 4, mai 9 am a 1 pm, e hōʻiliʻili nā limahana ma ka Scott Pelloquin Chiropractic Health Center i nā haʻawina ma ke kahua kaʻa kaʻa. Aia ke kikowaena ma 101 Park W Drive.
Ke ʻohi nei ʻo Dave Broussard AC a me Heating of Broussard i nā lako e lawe ʻia i Lafourche/Terrebonne i kēlā me kēia pule. Hiki iā ʻoe ke hāʻawi iā lākou i ka hale kūʻai ma 101 Jared Drive mai ka Pōʻakahi a i ka Pōʻalima mai ka hola 7 am a i ka hola 5 pm. E hoʻouna ʻia ke kaʻa i ka hopena pule. ʻO nā lako e pono ai lākou, ʻo ia ka: ʻāhuʻi pepeke, ke kukui uila, ka meaʻai hiki ʻole ke pala, ka wai, ka pahu paʻukū, ka peʻahi, ka pākaukau, ke kaula hoʻolōʻihi, ka holoi ʻana i nā pēpē a me nā diapers, nā tarps, nā uluna, nā ʻupena, ka pepa halepaku, ka aila generator, nā pahu hau a me nā pahu hau, makana. nā kāleka, nā lako hoʻomaʻemaʻe, nā lako hoʻomaʻemaʻe, nā pahu kōkua mua, nā ihoiho, nā ʻea ea, nā bākeke a me nā pahu mālama. ʻO ka mea e pono ai lākou, ʻo ia ka meaʻai palaho ʻole, ka wai, ka holoi ʻana i nā pēpē, nā diapers a me nā tarps.
Ua wehe ʻia ka Hurricane Relief Donation and Distribution Centers ma Beads Busters and Float Rentals ma Youngsville mai ka hola 10 am a i ka hola 6:30 pm a e ʻae i nā haʻawina. Aia ke kikowaena ma 2034 Bonin Road. ʻO nā lako e pono ai, ʻo ia nā mea hoʻomaʻemaʻe like ʻole, bleach, anti-mold agent, leaf rake, flat-head shovel, 5-galani bākeke, pahu lima lima, ʻeke ʻōpala, squeegee, tarps plastic nui, mops, wai, mea inu haʻuki, pulu pulu, ʻO nā diapers, nā mea hana pēpē, nā pahu kōkua mua, nā mea inike, nā pahu hoʻoponopono kaʻa, nā meaʻai hiki ʻole ke pau, ka pepa toilet, nā mea hoʻomaʻemaʻe wahine a pilikino, nā ʻupena, nā lako kula, nā mea pāʻani hou ʻole, nā meaʻai holoholona. ʻAʻole ʻae ʻia nā lole. E ʻoluʻolu e kelepona iā 337-857-5552 no ka ʻike hou aku.
Ma ka Poaha, ka la 2 o Sepatemaba, e malama ia ana ka hanana hoopiha hou ana o "Malama a Aloha i Kou mau hoalauna." Mai ka hola 5 a hiki i ka hola 7:30, hiki iā ʻoe ke iho ma ke kahua kaʻa ʻo Northgate Mall ma ka ʻaoʻao o Moss Street. No ka mālama ʻana i ka hele ʻana i ka nohona, noho ʻoe i ke kaʻa a e hoʻokuʻu nā mea manawaleʻa i nā lako. ʻO nā lako e pono ai: ʻeke ʻōpala, bleach, mops, sponges, hoʻomaʻemaʻe papahele, hoʻomaʻemaʻe maʻamau, wai holoi kīʻaha, holoi holoi disinfectant a me nā ʻōpala, nā meaʻai palaho ʻole, ka wai ʻōmole. E hāʻawi ʻia nā lako a pau i ka poʻe i pakele i ka ʻino ma Houma.
Ma ka Poalima, ka la 3 o Sepatemaba, e malamaia ana he hanana lako ma ka luakini o Imani #49, 201 E. Willow Street ma Lafayette. E hāʻawi ʻia nā mea a pau i hāʻawi ʻia i ka poʻe hemahema ma ka Diocese o St. ʻO nā lako e pono ai, ʻo ia ka wai a me nā mea inu, nā diapers a me nā holoi pēpē, nā lako hoʻomaʻemaʻe, nā kāwele pepa, nā meaʻai hiki ʻole ke palaho, nā hale lole, ka pepa lua a me ke kopa. Inā makemake ʻoe e hāʻawi manawaleʻa e kōkua, e kelepona iā 337.501.7617 a waiho i kou inoa a me ka helu kelepona.
ʻO ka Lafayette Professional Firefighters Association e hōʻiliʻili ana i nā lako, "e hāʻawi ʻia i ko mākou mau kaikunāne a me nā kaikuahine e pane ana i ka hopena o ka ʻino. Hiki ke hāʻawi ʻia kēia mau mea ma nā hale ahi ʻo Lafayette, "wahi a kahi leka. ʻO nā mea e pono ai: ʻo nā tarpa, nā kui o ka hale, nā ʻeke ʻōpala nui, nā mīkina lima hana, ka bleach, nā kāwele pepa, nā lako hoʻomaʻemaʻe maʻamau, nā mea hoʻomaʻemaʻe, nā mea hoʻomaʻemaʻe pilikino (kane a me ka wahine), ka wai (nā mea inu a me nā galani).
ʻO ka Hui Oliver Lane, kahi hale kūʻai makana ma Youngsville, ke ʻohi nei i nā lako e hoʻopiha ai i kahi kaʻa neʻe. “ʻAe, e nā kāne, ua hiki i ka manawa e hui a kōkua i ko mākou mokuʻāina. Mahalo, ua ola mākou i ka pōʻino, akā ʻaʻole i loaʻa ko mākou mau hoalauna, "i kākau ai ka hale kūʻai ma kā lākou ʻaoʻao Facebook. “E haʻalele ana kekahi o kā mākou kaʻa kaʻa i ka Pōʻalima e hāʻawi i nā lako i nā wahi i hoʻopilikia ʻia. No laila e kōkua iā mākou a kōkua iā lākou. Aia au ma ka hale kūʻai i ka lā ʻapōpō a me ka Pōʻakolu mai ka hola 930 am a i ka hola 4 pm, inā pono kekahi e haʻalele, hiki iaʻu ke hoʻi mai ma hope o ka haʻalele ʻana i ka hana ma hope o ka hola 5! Ke ʻohi nei lākou i nā tarp, nā lako hoʻomaʻemaʻe, nā meaʻai hiki, nā kāwele pepa, nā mīkina lima hana, nā ʻeke ʻōpala, ka wai a me nā lako ʻē aʻe. Ua ʻōlelo ka hale kūʻai e huakaʻi lākou i Jefferson Parish i nā manawa he nui i nā pule e hiki mai ana, a e hāʻawi pū lākou i nā kūʻai aku mai nā kūʻai pālule e kōkua i nā mea ola.
E lawelawe hou ana ka Covenant Love truck i ka IDA hurricane rescue service, a ke ʻimi nei lākou i nā haʻawina a me nā mea manawaleʻa. E hoʻomaka ana lākou e ʻae i nā haʻawina mai ka Pōʻalua a hoʻomau i ka hōʻiliʻili ʻana a hiki i ka Pōʻakahi aʻe, Sepatemaba 6, i kēlā me kēia lā mai ka hola 11 am a hiki i ka hola 6 pm ma ka Covenant Church, 300 E. Martial Avenue. Inā makemake ʻoe e hāʻawi, hiki iā ʻoe ke hāʻawi i kēia manawa a i ʻole e hāʻawi iā @love-truck ma venmo. Pono nā lako: ʻeke ʻōpala, nā mea hoʻomaʻemaʻe, nā hale lole liʻiliʻi, nā diapers pēpē a me nā pākeke, ka wai, Gatorade, ka pepa halepaku, nā ʻiʻo, nā meaʻai hiki ʻole ke palaho, ka mea hoʻomaʻemaʻe, ke kukui/kukui, nā pā, nā mea hoʻomaʻemaʻe lima, nā mea hoʻomaʻemaʻe lima, chain Saw a me ka generator. aila. Hiki i nā keiki a me nā ʻōpio ke kōkua iā LOVE Truck e hoʻolako i ka ʻaina awakea no nā keiki a me nā ʻōpio ʻaʻohe uila a i ʻole ka Pūnaewele, a ʻaʻohe meaʻai wehe a i ʻole nā ​​hale ʻai wikiwiki. E lawe mai i ke kini i wehe ole ia, a me ka popo berena i ka Halepule Hui Metodist Huipuia mai ka hora 11 am a hiki i ka hora 6 o keia Poaono, a e hookomo aku makou i ke kaa LOVE e kokua ai! A i ʻole e lawe mai i kālā a ʻoi aʻe a e kūʻai mākou i meaʻai na lākou.
E hoʻomaka ana ka hale pule Katolika o St. Edmund e hōʻiliʻili i nā lako hoʻomaʻemaʻe (me ka bleach, ka kopa, ka mop, nā brooms, nā kāwele hoʻomaʻemaʻe, ke kopa, nā mea hoʻomaʻemaʻe pilikino) a me nā ʻōmole wai ma ka Pōʻalima, Kepakemapa 2. ) Loaʻa i nā lako St. in Lafayette) I kēlā me kēia lā mai 7 :00 am a 6:00 pm a hiki i ka Pōʻalima, Kepakemapa 10th ma 6:00 pm. E hāʻawi ʻia kēia mau huahana ma ka Diocese o Houma-Tibodo, ko mākou hoalauna ma ka hikina. No ka poʻe hiki ʻole ke kūʻai i kēia mau huahana, hiki iā lākou ke nānā me St Edmond Catholic Church a hōʻike i ka Hurricane Relief. E kūʻai mākou i nā mea e kōkua iā lākou. ʻO ka mea wale nō kāu e hana ai, ʻo ka hoʻokele a hoʻokuʻu mākou i ka ukana no ʻoe. Mahalo nui iā ʻoe no kou lokomaikaʻi. No nā nīnau, e kelepona i ka hale pule Katolika St. Edmund, 337-981-0874.
Na ka Louisiana Strong Initiative e hoʻokipa i nā haʻawina i nā kaiāulu i hoʻopilikia ʻia e ka Hurricane Ida. ʻO nā mea e pono ai, ʻo ia ka wai, ka meaʻai, nā mea hale, nā lole, nā mea pāʻani, nā lako kula, nā ʻōpala, nā kukui uila, nā pila, a pēlā aku. Inā he nīnau kāu, e kelepona iā Dylan Sherman ma 318-820-2950.
Ke hui pū nei ʻo Emergency Response Disaster Assistance Central and Southern Region 4 e kōkua i ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e ka Hurricane Ida, a ke hōʻiliʻili nei i ka wai ʻōmole, nā meaʻai hiki ʻole ke palaho, ke kopa, nā hale lole, nā huahana pēpē (waiu, ʻōmole hānai, etc.), a me nā lako hoʻomaʻemaʻe. . Hiki ke hoʻouna ʻia nā haʻawina mai ka hola 11 am a i ka hola 7 pm i ka Pōʻalima, Kepakemapa 3 me ka ʻole e iho i lalo o ke kaʻa. Aia ka Lafayette Collection Station ma Imani Temple #49, 201 E. Willow St.
Ke hoʻonohonoho nei ʻo Cardon Sales Company i nā haʻawina no nā ʻohana i hoʻopilikia ʻia e Ida. ʻO nā mea i ʻae ʻia, ʻo ia ka wai, ka tarpa, bleach, antifungal agents, bākeke, rake, ʻeke ʻōpala, mops, wipes, diapers, pahu kōkua mua, pepa hale lole, ʻupena, pēpē pēpē, etc. Mai ʻae i nā lole. Hiki ke hāʻawi ʻia nā haʻawina ma 213 Cummings Road ma Broussard ma waena o 8 am a 6 pm (MF) a me 9 am a 12 pm (SS). No nā nīnau a ʻike hou aku, e kelepona iā 337-280-3157 a i ʻole 337-849-7623.
Ke hoʻokipa nei ka Grub Burger Bar i kahi pūnaewele hāʻawi e hāʻawi i nā lako i ka poʻe i haʻalele i ka Hurricane Ida. E hāʻawi aku ka hale ʻaina i kēia mau mea i nā hale hoʻomalu like ʻole a me nā wahi kōkua pilikia i nā hopena pule a pau. Hāʻawi lākou i nā pākaukau, nā pākeke, nā kukui uila, nā masks, nā lole hou i kūpono i nā makahiki āpau, nā lako holoholona, ​​​​nā tarp, nā kaula a me nā mea ʻē aʻe. ʻAʻole lākou e ʻae i ke kālā; inā makemake ʻoe e hāʻawi, e noi ʻia ʻoe e hāʻawi ma o nā hui e like me ka Red Cross. Hiki ke hāʻawi ʻia nā haʻawina ma 1905 Kaliste Saloom Road, Lafayette, mai 11 am a 10 pm i kēlā me kēia lā
Ua hui pū ʻo LSE Crane and Transportation (LSE) me C&G Containers e ʻae i nā haʻawina ma 313 Westgate Road, Scott, LA 70506 e kōkua i nā ʻohana i hōʻino ʻia e ka Hurricane Ida ma ka hema o Louisiana. Na LSE e hoʻouka i nā haʻawina ma kā mākou mau kaʻa a hāʻawi i nā mea i nā hui kūloko a me nā keʻena ahi, hiki iā lākou ke kōkua i ka hāʻawi ʻana i kēia mau haʻawina waiwai i ka poʻe e makemake nui ana. Mahalo nui iā ʻoe no kāu hāʻawi manawaleʻa. E ʻae ʻia nā haʻawina ma waena o 7:00 am a me 1:00 pm ma ka Pōʻalima (Sepatemaba 2) a me ka Pōʻalima (Sepatemaba 3). Ka papa inoa o na mea palaho ole a me na lako: 1. Ka wai omole 2. Ka mea'ai hiki ke ai 3. Eke/pahu mea'ai 4. Pahu waiu 5. Laau lapaau (ie ibuprofen) 6. Na hale lole no na makua a me na bebe 7. Moena ea (hou wale no) 8. Air conditioner (hou wale nō) 9. Generator (hou wale nō) 10. Ea pahu (hou wale nō) 11. Nā lako hoʻomaʻemaʻe 12. Mask 13. Mea hana (hammer, koi, kaula, etc.) 14. Ka lole pale wai 15. Anti-namu kāpīpī
ʻO nā hui āpau ma Johnston Street Bingo e hōʻiliʻili i nā mea no ka hana kōkua ʻino ma Thibodaux. ʻO kēia ka papa inoa o nā lako maʻamau i koi ʻia e nā mea pane mua ma ia wahi: nā mea ʻilika, nā papa pepa, nā ʻili uliuli, nā kīʻaha kīʻaha, nā kāwele ʻauʻau, ka wai ʻauʻau, shampoo, conditioner, deodorant, pauka pēpē, toothpaste a me nā kīʻaha plastik. E hoʻomaka ana nā ʻelele PAL905 i nā hoʻopuka ma ka Pōʻakolu, a laila e hāʻawi pinepine iā lākou i ka piʻi ʻana o ka waihona waiwai. E ʻoluʻolu e hele mai i ke keʻena e hāʻawi i nā lako i kēlā me kēia manawa o kā mākou hola hana (5 pm a 10 pm i kēlā me kēia lā a me ka lā Poaono a me ka Lāpule).
Ke ʻohi nei ʻo Lift Acadiana i nā mea aʻe a e hele i nā hale pule o Terrebonne, Lafourche a me South Lafourche e hoʻonohonoho i nā wahi hoʻolako drive-through a me nā wahi koho. ʻO ka manawa hāʻawi makana mai ka Pōʻakolu, Kepakemapa 1 a i ka Pōʻalima, Kepakemapa 3 mai 10:00 -6p a me ka Pōʻaono, Kepakemapa 4th mai 10a-12p. Aia ka wahi hāʻule ma ke keʻena nui o Procept Marketing Lift Acadiana ma 210 S. Girouard Rd. He Brusard. E hoʻolaha koke ʻia nā wahi hoʻokuʻu ʻē aʻe.
Nā lako hoʻomaʻemaʻe:-tarpaulin-hale nail-nui ʻeke ʻōpala ʻeleʻele-mildew mask-kaumaha mīkina lima-mākū/maloʻo hale hana hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe. - nā huahana hoʻomaʻemaʻe-nā huahana wahine-nā mea inu electrolyte-nā huahana kōkua mua
Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hāʻawi i nā lako, makemake mākou e hoʻomaikaʻi iā ʻoe no ka hāʻawi ʻana i kāleka makana iā Walmart/Target/Home Depot/Lowe's/Costco. Inā kūʻai ʻoe ma ka pūnaewele, hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā kāleka makana no kēlā me kēia kālā ma kēia mau hale kūʻai a leka uila iā lākou i liftacadiana@gmail.com. Hiki i kā mākou hui ke hele i kēia mau hale kūʻai a kūʻai i nā mea ma ka papa inoa. Inā makemake ʻoe e hāʻawi kālā a kāleka makana paha, e kipa i https://liftacadiana.org/hurricane-ida-supply-relief/.
ʻO Waitr ma Louisiana a me kāna mau hoa ʻai ma ka ʻāina ʻo Lafayette e hōʻiliʻili ana i nā mea e pono ai ka poʻe i loaʻa i ka Hurricane Ida ma ka hikina hema o Louisiana. Hoʻomaka ka hana hāʻawi i kēia lā a hoʻomau a hiki i ka Pōʻalima aʻe, ka lā 10 o Kepakemapa. E hoʻouna pololei ka hui i nā mea i hōʻiliʻili ʻia i ka wahi. Eia kekahi, ua kūʻai aku ʻo Waitr i nā kalaka wai o ka hue wai, e hāʻawi ʻia i nā lā e hiki mai ana.
Hana pū ʻo Waitr me Pizzaville USA, Twin Burgers & Sweets, Dean-O's Pizza a me Prejean's. Hiki iā ʻoe ke hāʻawi i nā haʻawina ma ke keʻena nui o Waitr's Lafayette ma 214 Jefferson Street mai ka Pōʻakahi a i ka Pōʻalima mai ka hola 9 am a 4 pm.
Hiki ke hāʻawi ʻia nā meaʻai i nā hola ʻoihana maʻamau o kēlā me kēia hale ʻaina. Aia kēia mau mea:
ʻO nā mea e pono ai ka wai (nā ʻōmole a me nā galani), nā lako hoʻomaʻemaʻe, nā holoi holoi disinfection, nā pahu kinoea ʻole, nā ʻeke ʻōpala, nā huahana pepa (pepa toilet, nā kāwele, a me nā mea ʻē aʻe), nā meaʻai hiki ʻole ke palaho, nā hale holoi huakaʻi, nā huahana maʻemaʻe a me nā lako pēpē. .
Ua hui pū ʻo Ascension Episcopal School me United Way of Acadiana e hoʻohana i kāna mau pā kula ʻekolu i wahi hoʻokuʻu no nā hana meaʻai a me ka lako. Mai ka lā ʻapōpō a hiki i ka Pōʻalima, Kepakemapa 17, hiki iā ʻoe ke haʻalele i kēlā me kēia pā kula. Hiki ke kaʻana like a waiho ʻia nā mea mai ka pā kula ʻo River Ranch a me ke kaona. Hiki ke waiho ʻia nā haʻawina SMP Campus ma ke alo o ke kula.
Aia ka wahi hoʻokuʻu ma 114 Curran Ln (e kū pono ana iā Walmart) kokoke i ka Ambassador Cafe. Ua hui pū ʻo RE/MAX Acadiana me ke Keʻena Kinai Ahi o Houma o LIFE Church ma Houma e puʻunaue i kēia mau mea:
Ke ʻae nei ka poʻe Lafayette Pentecostalist i nā haʻawina no ke kōkua ʻana mai ka Hurricane Ida. E nānā i ke wikiō e aʻo i ka ʻike a pau e pili ana i ka hana hoʻopakele a lākou e hana nei a e hana nei paha, a i ʻole hiki i ka lehulehu ke hāʻawi i nā haʻawina kālā ma tpolchurch.com/ a i ʻole e hāʻawi i nā mea ma 6214 Johnston Street, hiki i nā mea hāʻawi ke hahai i nā hōʻailona e alakaʻi iā lākou e haʻalele. kikowaena.
Ke ʻimi nei ka Holy Cross Catholic Church ma Lafayette i nā mea manawaleʻa e kōkua i ka hōʻiliʻili ʻana i nā mea i hāʻawi ʻia no ka Hurricane Ida Supply Drive. ʻElua mau mea manawaleʻa e koi ʻia no kēlā me kēia neʻe, a e hōʻiliʻili ʻia nā mea i loko o ka halepule kahiko ma hope o ka hale pule ma ka ʻaoʻao o ke kahua ahi.
Hoʻomaka ka hoʻololi i ka Pōʻalua, Kepakemapa 7 a hiki i ka Pōʻalima, Kepakemapa 17. E ʻoluʻolu e hoʻomaopopo - ʻaʻohe hōʻiliʻili ma ka Pōʻaono a me ka Lāpule.
Poakahi a Poaha 8:30 am - 10:00 am, 10:00 am - 12:00 pm, 1:00 pm - 2:30 pm, 2:30 pm - 4:00 pm
E hele ana ʻo BSA Unit 331 i ka Diocese of Laforche i kēia hopena pule e hāʻawi i nā lako i ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e Ada. Inā makemake ʻoe e hāʻawi i nā lako i ka hana hoʻopakele Ida, hiki iā ʻoe ke hāʻawi i kāu lako i ka VFW Hall (1907 Jefferson Terrace Blvd) ma New Iberia ma waena o 6 a me 8 pm i ka Pōʻalua, Pōʻakolu, a i ʻole Pōʻalima.


Ka manawa hoʻouna: Sep-06-2021